Putkisto- ja kylpyhuonetarvikkeet remontoituun asuntoon netistä tilaamalla

Suihkutarvikkeet, lavuaarit, keittiön- ja kylpyhuoneen hanat ja muut vesi- ja putkisto tarvikkeet ovat välttämättömiä hankintoja uuteen asuntoon. Ilman juoksevaa vettä ei yksinkertaisesti pärjää nykymaailmassa, paitsi viikonlopun kesämökille. LVI-tarvikkeet kannattaa uusia myös remontin yhteydessä. Putkisto- ja kylpyhuonetarvikkeiden hankinnassa on tärkeää panostaa laatuun. Kun ollaan veden kanssa tekemisissä, niin läsnä on aina kalliiden vesivahinkojen mahdollisuus. Tarvikkeita hankkiessa turvallisuus ja kestävyys ovat helppokäyttöisyyden ja tyylikkyyden ohella tärkeitä valintakriteereitä. Laadukkaat tarvikkeet kestävät vuosia jopa vuosikymmeniä.

Rörfokus perustettiin Vuonna 2009 Ruotsin Gävlessä. Pienestä firmasta on kasvanut menestynyt yhtiö, joka keskittyy nykyään LVI-tarvikkeiden myymiseen sekä myymälässä että verkkokaupassa. Yritys on laajentunut Ruotsista Suomeen ja sillä on suomenkielinen verkkomyymälä, jossa asiakaspalvelua saa myös suomen kielellä. Yhtiön pääkonttori on edelleen Gävlessa. Firmalla on reilut 50 työntekijää ja vankka markkina-asema Ruotsissa ja kasvava asema myös Suomessa. Rakennuttajat ja yksityishenkilöt tuntevat yhtiön laadukkaista LVI-tuotteista ja palveluista. Yrityksen käyntikortteina ovat kovan luokan ammattitaito ja asiakaskeskeinen toimintaperiaate. Rörfokuksen todella kattava verkkokauppa löytyy osoitteesta rorfokus.fi.

Rörfokuksella on verkkokaupan lisäksi myymälä Gävlessä. Yritys avasi yli 500 m2 kokoisen myymälänsä vuonna 2017. Myymälästä löytyvät laadukkaat keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeet ja laaja valikoima muita LVI-tarvikkeita. Asennukset kuuluvat myös palveluvalikoimaan. Sinun ei tarvitse kuitenkaan matkustaa Gävleen asti saadaksesi Rörfokuksen myymiä laadukkaita tuotteita. Voit tilata tuotteita myös verkkokaupasta, josta löydät kaikki samat tuotteet mitä myymälästä ja paljon enemmän. Tilaukset saat toimitettuna halutessasi kotiovellesi asti.

Saat luotua haluamasi tunnelman kylpyhuoneeseen sisustamalla sen yhteensopivaksi persoonallisen tyylisi kanssa. Erilaisia sisustusideoita löydät myös alan lehdistä ja internetsivustoilta. Ammattilaisten neuvoja kannattaa kuunnella, sillä sisustaminen on myös taitolaji. Voit sisustaa kotisi muodikkaasti ja samaan aikaan omaan tyyliisi sopivaksi. Suosittua on sisustaa keittiö ja kylpyhuone ylellistä tyyliä noudattaen. Verkkokaupan suosituimpiin tuotteisiin kuuluvatkin esimerkiksi messinkiset kylpyhuoneen- ja keittiönhanat.

Kattava valikoima poreammeita ja uima-altaita sisälle ja ulos

Verkkokaupasta löytyy useita erilaisia ammeita, niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Suosituimpina erilaiset poreammeet sisälle ja ulos sekä uima-altaat pihalle. Aurinkoisena hellepäivänä parasta tekemistä on viettää kesäistä hellepäivää uima-altaassa kelluen ja lasten kanssa leikkien. Vai haluaisitko hemmotella itseäsi ja rakastasi romanttisella kylvyllä poreammeessa. Poreammeet ja uima-altaat ovat myös aivan varmasti kaveriporukan suosikkeja illanistujaisissa.

Tänä päivänä poreammeista on tullut varsin trendikkäitä suomalaisissakin kodeissa. Poreammeen avulla saat kylpyhuoneeseesi ylellistä kylpylätunnelmaa. Suosittuja ovat myös uima-altaat ulos ja sisälle. Enää pore- ja uima-altaat eivät ole pelkästään varakkaiden huvia, vaan hinnat ovat varsin kohtuullisia. Sinun ei tarvitse siis maksaa itseäsi kipeäksi Jacuzzi-nautinnon saamiseksi.

Luonnollisesti uima-altaiden ja porealtaiden lisäksi löydät valikoimastamme kaikki lisätarvikkeet, joita uutta uima-allastasi varten tarvitset. Uima-altaita valikoimasta löytyy aina lasten altaista suurin uima-altaisin. Porealtaita löytyy myös useissa erilaisissa kokoluokissa ja ominaisuuksilla. Löydät varmasti myös omaan budjettiisi sopivan altaan. Valikoimassa on altaita aina muutaman kymmenen euron vaihtoehdoista lähemmäs 10 000 euron altaisiin. Kalliimmille altaille voit harkita myös rahoitusta maksuvaihtoehtona. Altaat ovat arjen pieniä ylellisyystuotteita, jotka lisäävät asumismukavuutta ja tuovat arkeen ylellisyyden tuntua. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.